در فهرست پیش رو 10 موزه برتر سراسر جهان را مشاهده خواهید کرد. هر یک از این موزه ها در زمینه های مختلفی فعالیت داشته و اشیا مختلفی را در دل خود جای داده و در معرض نمایش قرار داده اند. با وجود تفاوت در بین محتویات هر یک از این موزه ها، همه ی این موزه ها یک خصوصیت مشترک دارند و آن این است که ارزش وقت گذاشتن شما را دارند! این فهرست توسط دانشمندان موسسه نشنال جئوگرافیک انتخاب شده است. و ما در تاپ تن تاپ تینگ با ترجمه این مقاله، شما را با بزرگترین موزه های جهان آشنا خواهیم کرد.
1.موسسه اسمیتسونین، واشنگتن دی سی، ایالات متحده
موسسه اسمیتسونین بزرگترین مرکز تحقیقات و بزرگترین موزه در جهان میباشد. این مجموعه دارای 19 موزه و گالری، پارک جانور شناسی ملی و چندین ایستگاه تحقیقاتی میباشد. در مجموع، 137 میلیون شیء که بیانگر تاریخ آمریکاست در این موسسه وجود دارد.
2.موزه لوور، پاریس، فرانسه
لوور که در اصل در قرون وسطی یک قلعه نظامی بوده است، دو قرن پیش به موزه تبدیل شد. محیط بیرونی آن به دلیل وجود یک هرم در ورودی این موزه که در سال 1989 به آن اضافه شده، بسیار مشهور است. کلکسیون های این موزه جزو بهترین ها در دنیا هستند و ارزش زیادی دارند، اما معروف ترینِ آن بدون شک تابلوی مونا لیزای لئوناردو داوینچی میباشد.
3.موزه آکروپولیس، آتن، یونان – بزرگترین موزه های جهان
موزه آکروپولیس یک موزه باستان شناسی است که تمرکز آن روی شیء های کشف شده از مکان های باستانی منطقه آکروپولیس در آتن میباشد. این موزه که موارد کشف شده از عصر برنز یونان تا روم و همچنین دوره امپراطوری روم شرقی را در خود جای داده است، بر روی مکان باستانی ماکریجیانی و ویرانه های بخشی از آتن و بیزانس روم بنا شده است. کف این موزه با شیشه شفاف پوشیده شده که یک گردش شگفت انگیز در تاریخ را رقم میزند که توام با کاوش باستانی در آکروپولیس میباشد.
4.موزه هرمیتاژ، سنت پترزبورگ، روسیه
موزه ای از هنر و فرهنگ. این موزه یکی از بزرگ ترین و قدیمی ترین موزه های دنیاست. این مکان در سال 1764 توسط کاترین کبیر ساخته شده و از سال 1852 در های آن به روی عموم گشوده شد. این موزه بیش از سه میلیون شیء، از جمله بزرگ ترین کلکسیون نقاشیهای دنیا را در خود جای داده است. کلکسیون ها، یک مجموعه بزرگی از 6 ساختمان تاریخی در کاخ امبانکمنت را به خود اختصاص داده اند. من جمله کاخ زمستان که اقامتگاه امپراطور های روسیه ای بوده است.
5.موزه بریتانیا، لندن، انگلستان – بزرگترین موزه های جهان
بزرگترین موزه در بریتانیا. این موزه بر روی کلکسیون های ملی باستانی و همچنین نژادشناسی تمرکز دارد. بیش از هشت میلیون شیء با ارزش از دوره های مختلف در این موزه نگهداری میشود.
6.پرادو، مادرید، اسپانیا – بزرگترین موزه های جهان
پرادو موزه ملی هنر اسپانیاست. این موزه یکی از بهترین کلکسیون های هنر اروپایی، از قرن 12ام تا قرن 19 که بر پایه کلکسیون سلطنتی قبلی اسپانیا و بدون شک بهترین کلکسیون هنر اسپانیاییست را در خود جای داده است.
7.موزه هنر متروپولیتان، نیویورک، ایالات متحده
موزه هنر متروپولیتان، بزرگ ترین موزه در نیمکره غربی است. کلکسیون های این موزه از سرتاسر دنیا و از همه ی دوره های تاریخی جمع آوری شده اند که باور نکردنی است. برای مثال، نقاشی های اروپایی آن، اثر هنرمندانی همچون ساندرو بوتیچلی، رامبرانت، ورمیر، دگاس، آگوست رودن و … هستند. برخی از کلکسیون های مصری این موزه نیز آرامگاه پرنب و معبد دندور را میتوان نام برد.
8.موزه واتیکان، شهر واتیکان، ایتالیا
موزه واتیکان در شهر واتیکان و در نزدیکی مرز های این شهر قرار گرفته است. این موزه کلکسیون های بی شماری که توسط کلیسای کاتولیک رومی در طی قرن ها جمع آوری شده است را در خود جای داده است. من جمله مجسمه های کلاسیک مشهور و مهم ترین شاهکار های هنری دوره رنسانس در جهان. این موزه در اوایل قرن 16ام بنا شده است. کلیسای سیستین با سقفی که توسط میکل آنژ طراحی شده و کاخ استانزا دلا که توسط رافائل طراحی شده در مسیر حرکت بازدید کنندگان قرار گرفته اند. موزه های واتیکان در سال 2011 رکورد حضور بازدیدکنندگان در جهان با حضور بیش از پنج میلیون نفر را شکست.
9.گالری اوفیتزی، فلورنس، ایتالیا
اوفیتزی یکی از قدیمی ترین و مشهور ترین موزه های هنر در دنیای غرب است. این موزه بهترین کلکسیون های نقاشی های دوره رنسانس را در خود جای داده است. همه ی هنرمندان مهم و مشهور ایتالیایی از همه ی دوره های تاریخی در این موزه حضور دارند.
10.موزه ملی، آمستردام، هلند – بزرگترین موزه های جهان
موزه ملی آمستردام به هنر و تاریخ اختصاص پیدا کرده است که حدود هشت هزار عدد آن(تعداد کل آثار این موزه یک میلیون عدد است که نشانگر سال های 1200 تا 2000 میلادی میباشند.) مربوط به این دو زمینه میباشد. از بین این آثار میتوان شاهکار هایی از رامبرانت، فرانس هالز و جوهانس ورمیر را نام برد.